• Dezvoltator:

  Triple Living RO S.R.L.
 • Amplasament

  Comuna Ulmi, Judetul Giurgiu (Nord), Bucuresti Vest.
 • Proiectant arhitectură:

  1st Floor Architecture S.R.L. (Faza 1)
 • Master Planning

  Arcadis Project Engineering S.R.L. (Faza 1)

Partners

BELLERIVE LTD
Trustul familiei Rațiu

Riverside Residence – Investitori și parteneri din proiect

Proiectul Riverside Residence este dezvoltat de un consorţiu format din companii din Belgia, Marea Britanie şi România.

Dezvoltatorii imobiliari Skyline Europe şi Parfinim (Attis) cu o experienţă de 40 de ani au construit peste 50 de proiecte de mare amploare, în principal în Belgia, Olanda, Ungaria și Croația.

Grupul Bellerive, al cărei preşedinte este Nicolae Raţiu, deţine investiţii imobiliare atât în Marea Britanie cât şi România dezvoltând unul dintre proiectele rezidenţiale de succes din Bucureşti, Carol Park Residence.

Ne axăm pe materiale și tehnici durabile
 • Arhitecți cu viziune
 • Locații de top
 • Materiale sustenabile
 • Tehnici durabile
 • Finisaj de înaltă calitate

Proiecte imobiliare cu viziune pe termen lung

Compania belgiană Triple Living este un dezvoltator imobiliar cu misiunea de a construi proiecte rezidențiale de calitate superioară, cartiere de locuințe în care fiecare casă, stradă sau spațiu verde contribuie la întregul concept.

Investim în medii de viață sustenabile ecologic

Un master plan formează baza strategică pentru fiecare aspect al proiectului: de la arhitectura până la finalizarea spațiilor comerciale, amenajarea peisagistică și ancorarea sitului în cartierul local. Suntem o companie responsabilă din punct de vedere social, cu ingineri implicați în ecologie și contextul socio-economic al proiectelor imobiliare.

Încrederea este cea mai bună investiție în imobiliare

Pentru ca toate proiectele rezidențiale să fie sprijinite și integrate la nivel local, Triple Living stabilește parteneriate solide, pe termen lung cu rezidenții locali, autoritățile locale și toate părțile interesate profesional.

Abordarea umană

În tandem cu progresul înregistrat în ultimii ani, Triple Living rămâne întotdeauna o afacere de familie la scară umană. Lucrăm împreună ani de zile alături de aceeași meșteri, aceeași parteneri de proiect, aceeași filosofie de construcție – asigurăm un angajament durabil pentru binele generațiilor viitoare.

Bellerive Holdings

Nicolae Rațiu este președintele Fundației Caritabile Familiei Ratiu, președintele Centrului de Democrație Rațiu, director general al Regent House Properties Ltd. și consilier senior al grupului de firme Bellerive din Marea Britanie, Franța și România, cu un portofoliu important în dezvoltarea imobiliară și investițiile.

Bellerive Holdings deţine investiţii imobiliare atât în Marea Britanie cât şi România dezvoltând unul dintre proiectele rezidenţiale de succes din Bucureşti, Carol Park Residence.